Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Εισαγωγή

Η προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι θεμελιώδες δικαίωμα. Το άρθρο 8 παράγραφος 1 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Χάρτης») και το άρθρο 16 παράγραφος 1 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) ορίζουν ότι κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν.

Περαιτέρω, από την 25.05.2018 ισχύει ο υπ’ αρ. 2016/679 Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, ο οποίος εισάγει ένα αυστηρότερο πλαίσιο για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (εφεξής ο «Γενικός Κανονισμός»). Τέλος, έχει τεθεί σε ισχύ και ο νόμος 4624/2019 (Α’ 137) «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 και άλλες διατάξεις».

Η προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι υψίστης σημασίας για την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και διακριτικό τίτλο «Med-In (Medical Intervention)» (εφεξής «MedIn»). Ως εκ τούτου, η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την Med-In γίνεται μόνον σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό και την εν γένει ισχύουσα νομοθεσία. Η Med-In επιτρέπει την πρόσβαση μόνον εξουσιοδοτημένων προσώπων σε αυτά και λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφάλειας των δεδομένων μεταξύ άλλων από απώλεια, εσφαλμένο χειρισμό, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη.

Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική, για να κατανοήσετε πώς και γιατί συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Μπορείτε γενικά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Med-In χωρίς να απαιτούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, χωρίς να αποδεχθείτε τη χρήση cookies και χωρίς να μας ακολουθείτε στις σελίδες/λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα κανάλια μας σε ιστοχώρους αναπαραγωγής οπτικοακουστικού υλικού.

Τα προσωπικά δεδομένα αποκτώνται μόνο αν μας παράσχετε τα δεδομένα, για παράδειγμα, κατά την εγγραφή σας στο newsletter ή κατά την υποβολή φόρμας-αίτησης επικοινωνίας.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας διέπεται από τους κατωτέρω όρους, από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απόρρητη και η Med-In λαμβάνει όλα τα ευλόγως απαραίτητα τεχνικά και λοιπά μέσα για τη διασφάλιση του απόρρητου χαρακτήρα της επεξεργασίας αυτής. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο, κατά περίπτωση και ανάλογα με το σκοπό επεξεργασίας, προσωπικό της Med-In. Ως επισκέπτης της παρούσας ιστοσελίδας, θα παραμένετε ανώνυμος. Τα δεδομένα που αποθηκεύουμε και αναλύουμε χρησιμοποιούνται μόνον για στατιστικούς σκοπούς (ενδεικτικά, προκειμένου να βελτιώνουμε διαρκώς την ιστοσελίδα μας και το περιεχόμενο της).

Δεδομένα που συλλέγουμε

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας η Med-In ενδέχεται να επεξεργάζεται:

α) Τα δεδομένα που εσείς έχετε εισάγει για την εγγραφή στην ιστοσελίδα και στις προσφερόμενες υπηρεσίες (π.χ. newsletter, φόρμα επικοινωνίας) (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιεχόμενο επικοινωνίας),

β) Πληροφορίες που αυτόματα συλλέγονται κατά την περιήγησή σας ορισμένες από τις οποίες μπορεί να αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Αυτές περιλαμβάνουν στοιχεία όπως τις ρυθμίσεις γλώσσας, τη διεύθυνση IP, την τοποθεσία, τις ρυθμίσεις συσκευής, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, τα στοιχεία δραστηριότητας, την ώρα χρήσης, το URL ανακατεύθυνσης, την αναφορά κατάστασης, πληροφορίες χρήστη (πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης), το λειτουργικό σύστημα, το ιστορικό περιήγησης, το είδος των δεδομένων που είδατε.

Cookies

Η Med-In ενδέχεται να χρησιμοποιεί διατάξεις (cookies), με σκοπό τη διενέργεια ή τη διευκόλυνση της διαβίβασης μιας επικοινωνίας μεταξύ της και του χρήστη, μέσω του δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, για να παράσχουν μια πιο φιλική στον χρήστη υπηρεσία. Σε αυτή την ενότητα, χρησιμοποιούμε γενικά τον όρο “cookies” ως ένα συγκεντρωτικό όρο για να περιγράψουμε τεχνικές όπως cookies, Flash cookies και web beacons.

Οι τύποι των cookies που χρησιμοποιεί η Med-In είναι μόνιμα cookies (persistent cookies), τα οποία παραμένουν στον υπολογιστή ή την συσκευή σας μέχρι να τα διαγράψετε εσείς, ή για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα και προσωρινά cookies (session cookies), τα οποία διαγράφονται μετά το πέρας της περιήγησής σας ή/ και μετά το κλείσιμο του browser.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια πιο αναλυτική επισκόπηση των τύπων cookies που χρησιμοποιούμε και γιατί:

Απολύτως απαραίτητα/ Βασικά Cookies: Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies λειτουργικότητας και ανάλυσης: Μπορούν να σας προσφέρουν μια πιο ομαλή εμπειρία επισκέπτη. Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να αναλύουμε τη χρήση του ιστοτόπου για να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση. Αυτά τα cookies μπορεί να τοποθετηθούν από εμάς ή τρίτο μέρος εξ ονόματός μας και αποθηκεύονται για όσο διάστημα διαρκεί η περίοδος περιήγησής σας.

 

Cookies στόχευσης, διαφημιστικά cookies και cookies μέσων κοινωνικής δικτύωσης(cookies αλληλεπίδρασης): Χρησιμοποιούνται αυτά τα cookies για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Συλλέγουν τις προτιμήσεις σας προκειμένου να σας εμφανίζουμε σχετικές διαφημίσεις εκτός των ιστοτόπων τηs Med-In. Επίσης, για να βελτιώσουμε τον διαδικτυακό τόπο μας, χρησιμοποιούμε cookies για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο και τον τρόπο που οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον διαδικτυακό τόπο μας. Επιπλέον, τα cookies μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της δραστηριότητάς σας στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να διαγράψετε ή να εμποδίσετε την αποθήκευση συγκεκριμένων cookies στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Πότε διαγράφουμε τα στοιχεία σας

Διαγράφουμε τα δεδομένα αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε. Οι ακριβείς κανόνες διαγραφής περιγράφονται στους ορισμούς των εννοιών της περιοδικής διαγραφής. Διαφορετικοί κανόνες εφαρμόζονται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Για κάθε κατηγορία που αναφέρεται στους ορισμούς της περιοδικής διαγραφής έχουμε ορίσει διαφορετικές περιόδους διαγραφής. Στα δεδομένα που συλλέγονται σημειώνεται και η χρονική περίοδος διαγραφής που εφαρμόζεται. Όταν η περίοδος αποθήκευσης παρέλθει, τα δεδομένα διαγράφονται ανάλογα.

Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δική σας επιθυμίας ή στις εξής περιπτώσεις: (α) σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και ενημερώσεις (newsletter) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγράφονται σε περίπτωση που επιλέξετε να διαγραφείτε από το newsletter μέσω της επιλογής «unsubscribe».

(β) σε περίπτωση που έχετε συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας και θέλετε να διαγραφείτε, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγράφονται εντός 10 ημερών από την υποβολή του αιτήματός σας.

Ανήλικοι Χρήστες

Πρόθεσή μας είναι να μη συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα ανηλίκων που τυχόν έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Med-In. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί/επιβεβαιωθεί από τη Med-In, τυχόν ανήλικοι χρήστες του δικτυακού τόπου που διαβιβάζουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα, υποχρεούνται και αναμένεται να έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν επιτρόπων τους. Συνίσταται δε στους ενήλικους να ασκούν τη δέουσα εποπτεία των υπ’ ευθύνη τους ανηλίκων κατά την περιήγηση των τελευταίων στο διαδίκτυο και στην παρούσα ιστοσελίδα.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Κάθε καταχώριση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται αυστηρά για λογαριασμό της Med-In και τα δεδομένα σας δεν διαβιβάζονται, ούτε με άλλον τρόπο μοιράζονται με τρίτους. Δεν χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Δεν θα μεταβιβάσουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτική προστασίας κάθε ιστότοπου. Ενδέχεται τρίτες εταιρείες πληροφορικής (εκτελούντες την επεξεργασία) να διαχειρίζονται κάποιες από τις ιστοσελίδες μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις διασφαλίζουμε μέσω συμβατικών όρων και τακτικών ελέγχων ότι εάν και εφόσον έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα τηρείται επαρκώς η νομοθεσία για την προστασία τους.

Στην περίπτωση που αλλάξει για οποιοδήποτε λόγο η πολιτική μας για την κοινοποίηση δεδομένων, θα ανανεώσουμε την παρούσα πολιτική απορρήτου, για την οποία θα σας ενημερώσουμε και την οποία θα βρείτε ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας.

Η Med-In ενδέχεται επίσης να διαβιβάζει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε δικαστικές, διοικητικές, φορολογικές, τελωνειακές, διαιτητικές αρχές ή άλλες δημόσιες αρχές ρυθμιστικούς φορείς και δικηγόρους εάν αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία ή και για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεών της.

Σκοποί Επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον βέλτιστο τρόπο και να επιτύχουμε τους καταστατικούς μας σκοπούς. Έτσι, η επεξεργασία των δεδομένων σας από τη Med-In, γίνεται για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • την εξυπηρέτηση προ-συμβατικής ή συμβατικής σχέσης, ώστε να λαμβάνετε τις προσωποποιημένες για εσάς πληροφορίες και να έχετε πρόσβαση σε ατομικά σας έγγραφα, καθώς και για να απαντήσουμε σε αιτήματά σας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας μετά από δική σας αίτηση,
  • ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας και αποστολή newsletter: καταχωρούμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για νέες δράσεις και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να αρνηθείτε την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων, είτε μέσω της επιλογής «unsubscribe», είτε μέσω αποστολής μηνύματος στο email info@medin.gr,
  • άλλες επικοινωνίες: μπορεί να υπάρξουν φορές που να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μηνύματος κειμένου, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας,
  • νομικές διαδικασίες και συμμόρφωση: σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τις παρεχόμενες πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, για τη διαχείριση και την επίλυση νομικών διαφορών ή παραπόνων, για ρυθμιστικές έρευνες και συμμόρφωση ή για την εφαρμογή της/των συμφωνίας/-ιών ή για τη συμμόρφωση με νόμιμα αιτήματα από τις αρχές εφαρμογής του νόμου, στον βαθμό που απαιτείται από τη νομοθεσία.

Ειδικότερα, οι κατωτέρω ενέργειες συνδέονται με τους σκοπούς μας και την παρουσία μας στο διαδίκτυο:

  • προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι ιστοσελίδες μας θα λειτουργούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο σε όλες τις συσκευές σας,
  • για τη δημιουργία ανωνυμοποιημένων στατιστικών για την επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα της κεντρικής ιστοσελίδας καθώς και των μετέπειτα σελίδων, ώστε να προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες βελτίωσής τους με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησής σας,
  • για να σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε σε έρευνες ικανοποίησης πελατών, διενέργεια διαφημιστικών εκστρατειών, αναλύσεων και διαστρωμάτωσης αγοράς, ή άλλων προωθητικών ενεργειών ή εκδηλώσεων,
  • για να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να διευθετήσουμε διαφορές που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί μεταξύ μας,
  • για να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές στους όρους χρήση μας.

Νομικές Βάσεις Επεξεργασίας

Συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα, όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο και ο

σκοπός είναι νόμιμος και έχει προηγουμένως προσδιοριστεί. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά κατά τη συλλογήτ ων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η νομική βάση για την επεξεργασία τους είναι μία εκ των ακόλουθων:

(α) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της συμβατικής σχέσης με εσάς (Άρθρο 6 (1) (β) του Γενικού Κανονισμού),

(β) έχει δοθεί η ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Άρθρο 6 (1) (α) του Γενικού Κανονισμού),

(γ) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με έννομη υποχρέωση της Εταιρείας ή για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία (Άρθρο 6 (1) (γ) ή (στ) του Γενικού Κανονισμού, αντίστοιχα).

Ασφάλεια

Η Med-In καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και εφαρμόζει εύλογες διαδικασίες για την αποτροπή της πρόσβασης και της λανθασμένης χρήσης πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα συστήματα και διαδικασίες για την προστασία πληροφοριών που περιλαμβάνουν και προσωπικά δεδομένα. Εφαρμόζουμε επίσης διαδικασίες ασφαλείας και τεχνικούς και φυσικούς περιορισμούς πρόσβασης και χρήσης των προσωπικών δεδομένων που υπάρχουν στους διακομιστές μας. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει άδεια πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο της εργασίας του.

Διατήρηση δεδομένων

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, για όσο διάστημα κρίνουμε απαραίτητο, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία, να λύνουμε διαφορές με διάφορα μέρη. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε υπόκεινται

στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποια συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης για ορισμένους τύπους προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Med-In έχει για εσάς αποθηκεύσει. Επιπροσθέτως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα Πρόσβασης: Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται.
  2. Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων: Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων.
  3. Δικαίωμα στη λήθη: μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή όλων των προσωπικών σας στοιχείων.
  4. Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασία: μπορείτε να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
  5. Δικαίωμα στην φορητότητα: μπορείτε να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε επεξεργάσιμη μορφή.
  6. Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας: μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
  7. Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή: μπορείτε να καταθέσετε παράπονο εναντίον της Med-In στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή όποια άλλη αρχή ορίσει η ελληνική πολιτεία ή οποιαδήποτε εποπτεύουσα αρχή για τα προσωπικά δεδομένα Κράτους Μέλους ΕΕ.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων, που καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, είναι αποκλειστικά η Med-In. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο επεξεργασίας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@medin.gr ή με επιστολή σας στη διεύθυνση ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, Δημ. Μάργαργ 5Α, ΤΚ 11525, Αθήνα, εάν επιθυμείτε να εναντιωθείτε στη συλλογή, την επεξεργασία ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη Med-In, σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Αλλαγές στην Πολιτική

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Σε περίπτωση που κάνουμε ουσιώδεις αλλαγές ή αλλαγές που σας επηρεάζουν, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προτού ξεκινήσουμε την επεξεργασία.

Αποδοχή των Όρων

Η χρήση των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της Πολιτικής Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.