Όλοι εμείς που στηρίζουμε αυτή την Οργάνωση πιστεύουμε στην προσφορά. Πιστεύουμε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το είδαμε να συμβαίνει κατά τη διάρκεια των χρόνων δραστηριοποίησής μας και ξέρουμε ότι με τη συνδρομή όλων, μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελπίδα Ευθυμιάτου

IMG_0992
Πρόεδρος

Γεννήθηκε το 1954. Αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία». Εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Λαϊκό», για 20 συναπτά έτη από το 1972. Έπειτα, από το 1997 έως τις αρχές του 2004, προσέφερε εθελοντική εργασία στην Οργάνωση «Οι Γιατροί του Κόσμου». Είναι ιδρυτικό μέλος και εταίρος της «Ιατρικής Παρέμβασης» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αδιάλειπτα από το 2004. Πρόεδρος του ΔΣ από το 2014 έως και σήμερα. Χαίρει άκρας εκτίμησης από όλα τα μέλη της Οργάνωσης και με εφόδιο την πολύτιμη εμπειρία της υπηρετεί δυναμικά έως και σήμερα το έργο και το όραμα της Οργάνωσης.

Γιώργος Καλαβρουζιώτης

Αντιπρόεδρος

Γεννήθηκε το 1964. Πτυχιούχος και διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Χειρουργός Θώρακα-Καρδιάς παίδων, μετεκπαιδευθείς στην Αγγλία και τη Γερμανία. Εργάζεται από το 1999 στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», ως Διευθυντής από το 2016. Μέλος πολλών Ελληνικών και Διεθνών Ιατρικών Εταιρειών. Ιδρυτικό μέλος και εταίρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ιατρική Παρέμβαση – Medical Intervention» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2003 έως σήμερα (Πρόεδρος του ΔΣ, 2011 – 2013).

Ιάσονας Ποδηματάς

Podimatas Jason
Γενικός Γραμματέας

Γεννήθηκε το 1985. Προέρχεται από το χώρο της διοίκησης και διαχείρισης προσωπικού στην εστίαση. Ξεκίνησε να εργάζεται στην οργάνωση «Ιατρική Παρέμβαση – Medin» το 2010 και κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Κατά διαστήματα και παράλληλα με την «Ιατρική Παρέμβαση – Medin» παρέχει τεχνογνωσία και συμβουλευτική σε διάφορες οργανώσεις στο χώρο. Από το 2018 είναι εταίρος της και Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2019.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Τα μέλη της Οργάνωσης είναι άτομα που συμφωνούν με τους σκοπούς και τις δραστηριότητές της, με διάθεση προσφοράς, άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να συνεισφέρουν.

Μαρία Μουκταρούδη

Γεννήθηκε το 1972. Παθολόγος και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην Ανοσολογία των Λοιμώξεων στο Πανεπιστήμιο Radboud της Ολλανδίας και στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Εργάζεται ως Επιμελήτρια Α΄στη Δ΄Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”. Έχει συγγραφικό έργο με 40 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις. Συμμετείχε σε αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού των “Ιατρών του Κόσμου” (1997-1999). Είναι ιδρυτικό μέλος και εταίρος της Ιατρικής Παρέμβασης-Medin, καθώς επίσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (2004-2019).

Μάνος Κάττουλας

20200526_154415-scaled

Γεννήθηκε το 1972. Πτυχιούχος και διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπευτής (Γνωσιακής Συμπεριφορικής κατευθυνσης και Θεραπείας Σχημάτων). Πρώην συνεργάτης της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο). Επόπτης και εκπαιδευτής Θεραπείας Σχημάτων. Εργάζεται ιδιωτικά. Μέλος πολλών Ελληνικών και Διεθνών Ιατρικών Εταιρειών. Ιδρυτικό μέλος και εταίρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ιατρική Παρέμβαση – Medical Intervention».

Γιάννης Λύχρος

Γεννήθηκε το 1948. Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αθηνών και διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Κλινικός συνεργάτης του London Chest Hospital (1984). Ερευνητής στο McGill University (1989-1991). Ειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία στο Ν.Ν.Θ. Αθηνών (1975-1979). Επιμελητής Πνευμονολογικής Κλινικής στο Ν.Ν.Θ. Αθηνών (1981-1987) και Διευθυντής Κλινικής στο Ν.Ν.Θ. Δυτικής Ελλάδας (1987-2010). Τέως Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Ιδρυτής και επί δεκαπενταετία τέως Πρόεδρος της Επιτροπής Νοτιοδυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Τέως Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Εταίρος της Ιατρικής Παρέμβασης από το 2006.

Ιωάννα Αλεξιά

ioanna

Γεννήθηκε το 1986. Είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου με μετεκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία Gestalt. Από το 2017 είναι μέλος του Ευρωπαϊκού συλλόγου Gestalt ψυχοθεραπευτών. Έχει εργαστεί στην «Ιατρική Παρέμβαση-Medin», στη Γραμμή Στήριξης «Μαζί για το Παιδί», στο Γηροκομείο «Εστία Κωνσταντινουπόλεως», στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, στην Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας και στο Κέντρο Ημέρας «Βαβέλ». Σε συνεργασία με διάφορους φορείς, έχει πραγματοποιήσει ομάδες στήριξης εκπαιδευτικών, συμβουλευτική γονέων, ομάδες στήριξης εθελοντών – εργαζομένων και ψυχο-εκπαιδευτικές δραστηριότητες με παιδιά και εφήβους. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο από το 2013 έως και σήμερα. Είναι εταίρος της Οργάνωσης από το 2018.

Παρασκευή Τράμπα

Γεννήθηκε το 1986. Πτυχιούχος ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου και εκπαιδευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt. Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στο Γηροκομείο «Εστία Κωνσταντινουπόλεως, στο πολυιατρείο του Δήμου Κηφισιάς και στην Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας. Εργάστηκε, από το 2013 έως το 2017 ως εξωτερικός συνεργάτης, σε εταιρείες αξιολόγησης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Ακόμη, από το 2014 έως το 2017, εργάστηκε στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Φοίνικας», ενώ από το 2015 έως και σήμερα είναι εργαζόμενη της Ιατρικής Παρέμβασης. Τέλος, από το 2014 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Είναι εγγεγραμμένο μέλος της Οργάνωσης από το 2018.

Ελίζα Μωυσή

Eliza

Γεννήθηκε το 1978. Αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας το 1998. Απόφοιτη Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στο Marketing (Hellenic American University, 2012). Το 1999-2000 έκανε ρεπορτάζ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία FM» σε εκπομπή για τον πολιτισμό. Project Manager και μέλος Δ.Σ. σε εταιρεία λήψης και διαβίβασης εντολών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (2000-2003). Διαχειρίστρια ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (2003 – 2013), υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε προγράμματα για το περιβάλλον, τη δια βίου μάθηση, την αγωγή υγείας κ.ά. Από το 2019 είναι εγγεγραμμένο μέλος της Ιατρικής Παρέμβασης και Υπεύθυνη Έργου σε προγράμματα δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε εμπράκτως πως το ανθρώπινο δυναμικό της Ιατρικής Παρέμβασης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αποτελεσματικής λειτουργίας της.

Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες απασχόλησης, εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανέλιξης, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, θρησκευτικών και πολιτικών πεποιθήσεων.

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Με την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών μας, το έργο μας εμπλουτίζεται και ενισχύεται. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και ειδικότητας προσφέρουν το χρόνο τους και τις γνώσεις τους, προκειμένου να μας στηρίξουν και απολαμβάνουν την ευεργετική επίδραση του εθελοντισμού.