02/4/2018

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των ξενώνων που πρόκειται να λειτουργήσει η Ιατρική Παρέμβαση έαν εγκριθεί το Αίτημα Χρηματοδότησης της στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΥΛΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΕΝΤΑΞΗΣ και στα πλαίσια της πρόσκλησης με Κωδικό Πρόσκλησης: 019 της Υπεύθυνης Αρχής ΕΠ:  Ε.Υ.ΣΥ.Δ.Τ.Α.Μ.Ε.Τ.Ε.Α.Α.Π. στις 08/12/2017 Α.Π.: 1649 / Φ38  και ένταξης ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΥΛΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ «1 – Άσυλο»  ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Επιχορήγηση Φορέων για τη Λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε την θέση που επιθυμείτε.

ΦΟΡΕΑΣ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΘΕΣΕΙΣ :

  1. Επιστημονικά υπεύθυνου
  2. Γενικών καθηκόντων

Οι θέσεις των Γενικών Καθηκόντων αφορούν ΜΟΝΟ βραδινές βάρδιες με ωράριο 23:00 - 07:00 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το βιογραφικό τους και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την ένδειξη «Θέση Επιστημονικά υπεύθυνου / Γενικών καθηκόντων» έως 11 Απριλίου 2018.

Η Ιατρική Παρέμβαση εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητάει η κάθε θέση εργασίας και πάντα ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών.

    

 © Ιατρική Παρέμβαση